Jeg har lenge drømt om en brudesalong for de brudene som ikke ønsker den tradisjonelle brudekjolen. Men som ønsker noe litt anderledes. Noe unikt og spesielt. Kanskje vintage, bohem, gatsby, eller kanskje vil hun ha farger. Eller bare noe litt mer komfortabelt. Hun vil være en del av festen, bevege seg fritt i en nydelig komfortabel kjole. Men likevel se ut og føle seg som en brud.  Kanskje  bryllupet er på stranden, på låven eller i hagen. Kos og hygge er i sentrum.  

I tillegg er hun kanskje miljøbevist og ønsker en bærekraftig brudekjole. 

Disse brudene fortjener også en brudesalong å gå til. De fortjener også å finne drømmekjolen.

Det er der jeg håper at jeg kan hjelpe.  Jeg har funnet noen flotte merker som har de mest fantastiske kjoler. Og jeg kan med stolthet si at mange av disse kjolene får du kun hos meg.  Og flere av de er faktisk bærekraftige.

Inngang
Stort prøverom
Stort prøverom
Plass til tilskuere ;)

Butikken er hjemme i min egen hage, blant "trær" og blomster, og skapt med tanke nettopp på hygge og kos. Har prøvd å lage en atmosfære som er avslappende og hyggelig. Litt som å komme hjem til bestemor sin stue og prøve på hennes brudekjole. Hos meg får du en privat og avslappende tid til å prøve kjoler. Det er ingen andre enn deg og ditt følge i  butikken.

Du booker en tid, også har vi ca  to  timer å teste og prøve ut mange kjoler og stiler ;). 

Anbefaler at du ikke tar med deg mer en to - tre av dine nærmeste til prøving. Både av hensyn til deg som brud, og pga plass. Det er ikke verdens største salong, men tør å påstå det er en av de koseligste. Og med et godt utvalg i kjoler selv om plassen er liten. Og ikke minst kjoler du ikke finner noe annet sted.

Du kan få kjøpe kjolene som er i butikken. Trenger ikke bestille flere mnd i forveien. Her hos meg kan du få kjole på dagen om du skulle trenge det. Skulle det være sånn at jeg ikke har kjolen du ønsker i din str. så kan jeg bestille så klart. Det tar vanligvis 12 uker.

Jeg har 3 års utdannelse i kjole og drakt, og har jobbet i brudesalong tidligere. Så jeg kan dette med tilpassing,

men har samarbeid med flere dyktige sydamer som hjelper deg med dette :)